Obvestila

COVID-19 TESTIRANJE

Torek, 31. avgust 2021

Testiranje poteka v Športnem parku Domžale (Kopališka cesta).Množično testiranje HAGT je možno v Športnem parku pri bazenu - ure testiranj so objavljene na spletni strani ZD Domžale.

Plačilo opravite ob samem odvzemu in je možno zgolj z bančno kartico (Diners ni možen).


Kateri je ustrezen za vas je stvar namena za kaj ga potrebujete in v ta namen v naprej pridobite verodostojno informacijo.

Cena PCR testiranja je s 1.6.2021 80 EUR, cena antigenskega hitrega testiranja s 30.08.2021 znaša 9,50 EUR.


Pisni izvid PCR testa je na voljo v roku 24 ur. Izvid PCR je uradni izvid izdan s strani Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo Ljubljana in digitalno covid potrdilo s strani EU s QR kodo.

Pisni izvid HAGT prejmete v roku 20 min po odvzemu. Izvid HAGT je uradno digitalno potrdilo izdano s strani EU s QR kodo.


Določene države (npr. Španija) zahtevajo na izvidu tudi številko osebnega dokumenta. Prosim preverite pred naročilom. V tem primeru je potrebno izpolniti dodaten obrazec pri odvzemu brisa. Opozorite nas na to.


Na PCR test se je potrebno naročiti. Naročite se lahko preko tega e-pošte covid19@zd-domzale.si ali 031 659 078 med 8:00 in 15:00. Svetujemo, da se naročate vsaj 5 dni v naprej.


Pri naročilu navedite podatke: priimek, ime, rojstni datum in telefonsko številko.
V kolikor plačnik ni fizična oseba (samoplačniško), ampak je plačnik podjetje, to navedite.


Pri naročanju na test upoštevajte, da veljavnost testa (odvisna od namena izvajanja testa in države v katero potujete) začne teči z uro odvzema.

Standardno odvzemno mesto je nosno-žrelni predel (skozi nos). Odvzem brisa iz žrela je mogoč le ob pisnem potrdilu osebnega zdravnika.

Pošiljanje izvidov je možno po e-pošti, v tem primeru nas na to opozorite, da zabeležimo e-naslov.